martes, 22 de noviembre de 2011

No nomenaments

Després de les eleccions, vam començar amb bon peu,avui no hi ha hagut nomenaments. A l'últim moment el departament ha insinuat una errada en el servei tècnic. Després, en una contradicció diuen que“els dilluns hi ha poques substitucions”,i l’última de totes,incomplir amb el mateix acord signat amb els sindicats,cobrir els substituïtsdes del primer dia, i els nomenaments tres dies a la setmana.


Us estareu preguntant,els nomenaments solament afectan als substituts, si jo ja soc funcionari no ens afecta? Us equivoqueu!
Aquesta mesura afecta el funcionament del centre, quan agafeu la baixa, per exemple un dijous, fins el dijous següent no vindrà el substitut, amb la conseqüent repartició de nens per les classes i interrompent la programació dels centres.

Hi ha moltes coses que anem acceptant amb normalitat, per exemple els que sou tutors i teniu una reducció d’un terç, rebeu la tutoria en funció del terç de reducció de jornada. Què vol dir això? Si fóssim conseqüents amb la filosofia del departament, hi hauria un terç de nens que no tindrien tutor.No seria més lògic que aquest complement es cobrés sencer? o en tot cas, pagar el terç que es descompta al substitut que cobreix el terç, i que està exercint les funcions de tutor?,

Segurament tots teniu molts més exemples de males praxis que us afecten directament, i volem recalcar que UGT no ho consentirà,. No obstant, necessitem la vostra força per evitar que aquest assetjament no es produeixi.

No hay comentarios: