viernes, 4 de mayo de 2012

Resum mesa sectorial

UGT

A continuació us faig un petit resum dels processos importants que teniu:

En breus dies se publicarà  la gestió de la borsa per al curs 2012-2013.


Hi ha canvis molt importants que heu de conèixer: en breu us convocarem actes informatives per tota Catalunya és important l'assistència, per conèixer de primera mà i saber com actuar.



1.    El dia 29 de maig es publicarà en el vostre aplicatiu el nombre d'ordre de   borsa per al curs que ve, amb els Serveis prestats que constin el dia 14 de maig de 2012.
Els serveis prestats es computaran fins al 31 d'agost de 2012.
El període de reclamació és del 29 de maig a l'11 de juny, molt important fora d'aquest termini no s'acceptarà cap reclamació per tant, comprovar bé els Serveis.
2.    Aquells que no teniu Serveis prestats a la borsa hauran de       manifestar la seva conformitat a continuar formant-ne part durant el curs 2012-2013 en el termini del 29 de maig fins al 11 de juny 2012 ambdós inclosos.
Si no es fa abans de l’11 de juny de 2012 deixaran de formar part  borsa a partir del curs 2012-2013.

3.    Durant la primera quinzena del mes de juliol publicació definitiva de la llista. El càlcul del temps de serveis prestats es farà amb la informació que hi hagi al registre informàtic el dia 29 de juny de 2012.
4.    Adjudicacions la participació es voluntària i no haurà ofici, es podrà confirmar si se reuneixen els requisits, però no es garantia de poder quedar-se al  centre, s'haurà de posar bastants comarques per treballar. El període per sol·licitar vacants serà del 4 al 18 de juny. Segona setmana de juliol sortiran les adjudicacions provisionals i finals de Juliol les definitives.
5.    Personal interí i substituts major de 55 anys acollits al pacte d’estabilitat i no tinguin nomenament pel curs 12-13 podran demanar abans de cada acte de nomenament el canvi del seu servei territorial preferent. Per a poder optar a aquesta opció, inicialment, el Departament exigeix que compleixin els requisits de demanar tota les comarques de Catalunya i totes les especialitats que posseeixin. Davant d’aquesta mesura totes les organitzacions  sindicals ens hem manifestat en total i absolut desacord i en contra rotundament.  
6.    Període extraordinari el 17 de  setembre d’aquells que no han obtingut cap destinació podran canviar de Servei territorial.
7.    Totes les substitucions finalitzaran el 30 de juny incloses les de reducció de jornada, no com fins ara que finien el 31 d’agost.
8.    En manifestat el desacord que el serveis territorials ja no tinguin uns dies fixos de nomenaments, i sigui el Servei territorial el que los fixi.
9.    Les substitucions es cobriran a partir del 10 dia de baixa.
Aquestes informacions poden estar subjectes a canvis ja que la resolució definitiva encara no ha sortit.
Estar molt atents als actes informatius que i anirem fent per tota Catalunya


No hay comentarios: