domingo, 16 de septiembre de 2012

Borsa de treball de professorat especialista en música i dansa de l'Institut escola artístic Oriol Martorell

Borsa de treball de professorat especialista en música i dansa de l'Institut escola artístic Oriol Martorell



Informació general


L'objectiu de la borsa de treball de professorat especialista en música i dansa és cobrir llocs vacants i substitucions en règim de contracte laboral temporal a l'Institut escola artístic Oriol Martorell.

Requisits d'admissió

Per formar part de la borsa de treball de professorat especialista, en finalitzar el termini de presentació de sol·licituds (el 28 de setembre de 2012) cal complir els requisits següents:

1. Requisits generals

  • Tenir la nacionalitat espanyola, la d'altres estats membres de la Unió Europea o la d'algun estat al qual sigui aplicable la lliure circulació de persones treballadores; o bé tenir la condició de cònjuge, descendent o descendent de cònjuge d'una persona que compleixi alguna de les condicions esmentades pel que fa a la nacionalitat, sigui quina sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o més grans d'aquesta edat però visquin a càrrec dels progenitors.
  • Tenir setze anys complerts i no excedir els seixanta-cinc.
  • No patir cap malaltia ni tenir cap limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions corresponents al lloc de treball a què s'opta.
  • No haver estat separat o separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració pública, ni trobar-se inhabilitat o inhabilitada per a l'exercici de les funcions públiques. D'altra banda, les persones que no posseeixen la nacionalitat espanyola han d'acreditar, igualment, que no estan sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.
  • Tenir el certificat de nivell de suficiència de català, el nivell C, o un certificat equivalent, d'acord amb l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril, de modificació de l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

2. Requisits específics

Per cada especialitat s'haurà d'estar en possessió d'un dels títols que s'esmenten a l'apartat 2.2 de la Resolució de 3 de setembre de 2012 de la secretària general.

Mèrits que es valoren


En el procés de selecció es valoren l'experiència professional (9 punts) i la formació específica (4 punts) d'acord amb el barem detallat en l'apartat 6 de la Resolució de 3 de setembre de 2012 de la secretària general.

Documentació


La sol·licitud s'ha de presentar acompanyada de la documentació següent:
  • Una fotocòpia compulsada del títol, l'expedient acadèmic original acompanyat d'una fotocòpia compulsada del rebut acreditatiu del pagament dels drets d'expedició del títol o una fotocòpia compulsada acreditativa d'haver realitzat tots els estudis necessaris per a la l'expedició del títol.
  • El full d'autobarem en el qual consten els mèrits que s'al·leguen.
  • La documentació acreditativa dels mèrits al·legats, d'acord amb el que s'especifica a l'annex 4 de la Resolució de 28 de juny de 2011 de la secretària general del Departament d'Ensenyament, per la qual es crea la borsa de treball de professorat especialista de clarinet, fagot, trompeta i violoncel per a l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell i es convoca el procediment per accedir-hi.
  • Una fotocòpia compulsada del NIF vigent o del document acreditatiu alternatiu en el cas de les persones de nacionalitat estrangera.
  • Un certificat mèdic que acrediti que no es pateix cap malaltia ni es té cap limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions corresponents al lloc de treball a què s'opta.
  • Una declaració jurada o promesa de no haver estat separat o separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració pública, ni trobar-se inhabilitat o inhabilitada per a l'exercici de les funcions públiques. D'altra banda, les persones aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola han de presentar una declaració jurada o promesa de no estar sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen. (Vegeu l'annex 3 de la Resolució de 28 de setembre de 2011 de la secretària general del Departament d'Ensenyament, per la qual es crea la borsa de treball de professorat especialista en treball físic per a l'Institut escola artístic Oriol Martorell i es convoca el procediment per accedir-hi).
  • Una fotocòpia compulsada del document acreditatiu del nivell de coneixement de la llengua catalana.

No hay comentarios: