miércoles, 31 de octubre de 2012

JUSTIFICACIÓ ABSENCIES PER MOTIUS SALUT

Aquesta instrucció suprimeix la redactada el 15 d’octubre, per la de 5 de novembre,

Felicitar al departament per modificar una instrucció que ja es feia antiga en 15 dies, i al mateix temps posar un traductor que faci interpretar la norma i baixar a un llenguatge que els mestres i professors som incapaços d’entendre.

Almenys sabem que diners per substitucions no hi ha, però si per canviar les normes cada 15 dies, i als dos dies posar notes informatives per poder interpretar la instrucció.

Conclusions companys:

Abans de posar-te malalt consulta amb el teu advocat que el s’encarregui de la paperassa.

Nota informativa 6/2012, de 5 de Novembre

Instrucció 6/2012, de 5 de novembre, de modificació de la Instrucció 5/2012, de 15 d'octubre, sobre justificació d'absències per motius de salut i per assistència a consulta mèdica del personal al servei de l'Administració de la Generalitat (08.11.12)

Resum justificació d'absencies PDF

 
 

Instrucció 5/2012, de 15 d'octubre, sobre justificació d'absències per motius de salut i per assistència a consulta mèdica del personal al servei de l'Administració de la Generalitat (16.10.12)

 
Nota informativa relativa a la Instrucció 5/2012, de 15 d’octubre, sobre justificació d’absències per motius de salut i per assistència a consulta mèdica del personal al servei de l’Administració de la Generalitat (16.10.12)
L'objecte de la Instrucció és establir uns criteris homogenis sobre justificació de les absències, faltes de puntualitat i de permanència per motius de salut, tant pel que fa a la necessitat de preservar el bon funcionament dels serveis públics, com als efectes del compliment de la previsió legal i reglamentària relativa a la deducció proporcional de retribucions per absències no justificades.
Els trets més rellevants d'aquesta instrucció són:
1.   Les absències produïdes per motius de salut de durada màxima d'un dia es podran acreditar mitjançant justificació de presència o document acreditatiu d'atenció mèdica. Aquest document acreditatiu s'ha de fer arribar a les unitats de personal el mateix dia de la reincorporació al lloc de treball. La tercera i següents absències justificades per motius de salut que es produeixin en el període d'un mes hauran de ser objecte de recuperació horària durant el mateix mes natural o en el següent, llevat que es tracti d'absències derivades de malalties de caràcter crònic degudament justificades.
2.   Les absències produïdes per motius de salut de durada superior a 1 dia es justificaran necessàriament mitjançant el corresponent comunicat de baixa i seguiran la tramitació corresponent a la situació d'incapacitat temporal. Els comunicats mèdics de baixa i confirmació s'han de fer arribar a les unitats de personal en el termini màxim de tres dies a comptar des de la seva expedició i el comunitat mèdic d'alta s'ha de presentar el mateix dia de la reincorporació al lloc de treball (l'endemà de la data d'alta mèdica).
3.   L'assistència a consulta mèdica ha de concertar-se fora de l'horari de treball i només quan no sigui possible hi haurà dret a absència justificada pel temps indispensable per anar i retornar. Aquesta absència s'haurà d'acreditar mitjançant certificació mèdica i s'haurà d'acompanyar del justificant acreditatiu de la impossibilitat de concertar la visita fora de l'horari de treball.
 
 



















 

 

No hay comentarios: