miércoles, 3 de octubre de 2012

Informacions1





 

La setmana passada UGT vam signar un acord a la Mesa General dels empleats públics per aconseguir aturar els efectes més nocius que el Reial Decret del Govern d'Espanya imposava al conjunt dels treballadors i treballadores de les Administracions Públiques. Amb aquest acord es va aconseguir el màxim permès en condicions salarials en el cas d'IT a les persones que cotitzen per la Seguretat Social.
 




Respecte el personal de MUFACE, el Reial Decret impedia negociar-hi res, però en el transcurs de la negociació s'ha aconseguit recuperar el 100% de les retribucions per les persones que tenen llargues malalties. També s'ha incorporat el 100% de retribucions per IT en el cas de baixes durant l'embaràs, i es crea un grup de treball per incorporar-hi altres supòsits que cobraran la totalitat de les retribucions.
La signatura d'aquest acord no ens apartarà de continuar la lluita per recuperar aquest i altres drets que ens estan robant.
Respecte la postura del sindicat USTEC, podem trobar legítima la seva actuació, no signant un acord que en la Mesa de negociació consideren bo pels treballadors i treballadores, com consta a l'acta de la reunió. Però en absolut podem acceptar les falses insinuacions dirigides als sindicats signants.
I no eximeix de responsabilitat al sindicat que no ho fa davant dels seus afiliats i resta de treballadors
Aquesta tècnica d'amagar-se com els estruços, de no signar res, li ha donat bons resultats en aquests últims 12 anys, davant del professorat els resultats de les eleccions així ho diuen
¿ Però penseu la no signatura de cap acord per la USTEC a significat alguna millora diferent per al professorat, és licit no signar un acord i aprofitar-se dels avantatges de l'acord que altres sindicats si han signat.

Per desgràcia en aquest estat els acords no són vinculants, no es beneficien solament  els afiliats dels sindicats signants, sinó tot el col · lectiu.

Però està molt dir no he signat la culpa és dels altres en aquest cas seria just que els afiliats d'UGT tinguessin dret a cobrar el 50% dels 3 primers dies ILP i els d'USTEC cobressin € 0 tal com proposava el departament acollint al règim de seguretat social ja que ells pensen que es millor que el signat.

Fem memòria abans que m'arribi el Alzheimer, el pla de pensions no l'ha signat USTEC i era voluntari subscriure, algun membre d'aquest sindicat i els seus afiliats han renunciat a aquest dret ?.


El sistema transitori d'oposicions que va signar la  UGT en solitari, ha suposat més de que 14.000 interins passin a ser
funcionaris, coneixeu algun alliberat  de USTEC interí que hagi renunciat ha presentar-se a aquestes oposicions i hagi renunciat a l'informe que era voluntari.

Les llistes d'aprovats són públiques i el podeu comprovar.

I si tirem d'hemeroteca veurem que són els mateixos que s'han oposat a la sisena hora que va crear més
de 16.000 llocs de treball al mateix que va suposar la reducció de l'horari lectiu a 23 hores a primària i 19 a secundaria , i el rejoveniment de la plantilla, on estan aquests llocs de treball ?

És hora que obrim els ulls i deixem de donar suport a sindicats que a la taula sectorial diuen una cosa i de cara a la opinió pública diuen una altra.
Per tot això us convidem a llegir la documentació referida a aquesta qüestió, inclosa la carta oberta que ha escrit la nostra Secretària General als companys i companyes d'USTEC, al següent enllaç:



 

I com sempre, ens posem a la vostra disposició per venir al vostre centre de treball a donar totes les explicacions que considereu convenients, a escoltar les vostres opinions i a organitzar-nos en la lluita, que sabem que serà molt llarga i complicada.

 

Formació



 


 

 



 

 

Manifestacions

 

 



MÉS ATUR MÉS RETALLADES
MENYS PROTECCIÓ SOCIAL
S’HO VOLEN CARREGAR TOT!

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE 2012

HEM D’IMPEDIR-HO, MOBILITZAT

PL URQUINAONA / RDA SANT PERE 11:30

Dilluns 8 octubre, a les 18 hores, plaza sant jaume




 



SERVEIS AFILIATS
SORTEIG 10 ENTRADES CALDEA
 
 

No hay comentarios: