lunes, 25 de febrero de 2013

Seguiment de la tercera reunió de la Mesa General 25/2/201310.30 h: Comença la reunó de Mesa General :
 • Comencen per IT. Administració avala intervenció quirurgica , hospitalització i malaltia oncològica.
 • Administració distingeix entre que es facin o no en quiròfan. UGT manifesta q moltes es fan fora quiròfan.UGT denuncia que amb la definició proposada no es cobreixen totes les intervencions: cada cop es fan més fora de quiròfan.
 • Sec Gen FP -SGFP- proposa deixar el redactat actual i discitir-ho en el grup de treball.
   
 • UGT es pregunta com es decidirà des de demà que es considera quiròfan.Altres CCAA ho tenen resolt de forma no tan restrictiva .SGFP considera que el facultatiu farà constar si cal o no quiròfan. Es remet al criteri de gestió de RRHH . Administració demana un recés !!!
   
 • Es reanuda la Mesa. SGFP considera q el facultatiu farà constar si cal o no quiròfan. Es remet al criteri de gestió de RRHH.La SGFP proposa treure l'expressió quiròfan x "requereix repos domiciliari" i treure la referència a la continuitat.SGFP proposa efectes retroactius des del 15/10/2012. UGT valora + prop administració i demana aplicació immediata.UGT demana continuitat grup treball x ajudar a resoldre la casuistica. SGFP proposa fer decret llei i tramitar-ho en 15 dies.
 • UGT aconsegueix que totes les baixes des del 15/10/2013 se'ls retornin els diners
  Hem aconseguit definir la intervenció quirurgica, hospitalització i oncològic amb efectes retroactius del 15 oct
 • UGT per responsabilitat signa acord q suposa una millora tot i q no es tot el q voliem. UGT i CCOO signarem acord en IT.La retroactivitat ès pels supossits acordats ara, no per totes les baixes .Es tanca tema IT.
 • Gràcies a UGT no es parlarà d'intervenció quirurgica sino d'intervenció que requereix repos domiciliari
 • Tema propostes de retallades :Admin està acord que l'ambit ha de ser la tramitacio de lleis de pressupostos llevat la retallada d'una paga extra. Proposen reduïr per acord de govern 1 paga extra dividida entre juny i desembre. Es possible estudiar la progressivitat,fer un minim exempt etc.. SGFP diu que es una mesura que li dol però que l'Estat els obliga per incompliments. 
 • Afectaria pagues de juny i desembre. Anuncies clausula de salvaguarda. Mesura supeditada a la llei de pressupostos .Ho volen fer ara x acord de Govern pel tema de la meritació de la paga.
   
 • UGT denuncia la manca de voluntat de negociació de l'Administració. Les nostres propostes són més concretes que les seves! UGT reclama que les negociacions s'han de fer en l'àmbit de la llei de pressupostos, o estarem davant un 'FRAU AL PARLAMENT'  .UGT denuncia que les mesures són un 'Impost sobre les nòmines del treballadors públics.
   
 • La  SGFP diu que la Mesa no es tanca, però que ara s'ha de tancar la reducció de la paga extra. Demanen que no es meriti l'extra.La SGFP s'excusa en l'ofec permanant de l'Estat;reconeixen que encara no saben dèficit que tenen autoritzat per endeutar-se el  2013 


No hay comentarios: